Transport Agabaritic – nici o încărcătură nu este prea grea pentru noi!

Avem o experiență vastă în domeniul transportului agabaritic de utilaje agricole (combine agricole, tractoare, etc.), utilaje pentru constructii (excavatoare, concasoare, vole, macarale, foreze, etc.), piloni de beton, rezervoare combustibil, transformatoare, generatoare, silozuri, instalatii eoliene, structuri metalice, motoare…
Departamentul de transport agabaritic coordoneaza momentan 30 de autocamioane speciale, destinate transportului de marfuri agabaritice cu lungime maxima 25 metri, latime maxima 4,5 metri, inaltime maxima 4.5 metri si greutate maxima 100 tone.
Transportarea mărfurilor neproporționale dimensiunelor/greutății standarte cu ajutorul transportului agabaritic. Organizăm activitatea dumneavoastră de distribuţie la nivel naţional și internațional în regim door-to-door.
GribexTrans este una dintre putinele companii romanesti acreditate sa efectueze transport agabaritic international in tarile din Uniunea Europeana.

Transport Maritim

Transportul maritim se numără printre cele mai de încredere, sigure și competitive ca preț, variante de transport pe piața de desfacere a mărfurilor.
Prin intermediul rețelei noastre de transport oferim servicii de transport maritim către orice destinație din lume și pentru orice volum de marfă, fie el LCL( grupaj) sau FCL( container complet). Serviciu rapid şi eficient transport maritim in cazul importurilor din Asia, SUA și Africa. Operaţiuni rapide de întocmire formalităţi vamale de import şi tranzit.
 Cu doar un singur apel, GribexTrans se poate ocupa de toate nevoile dvs. de transport și logistică, indiferent dacă aveți nevoie de consolidare, documentare, depozitare, distribuție sau alte servicii.
Serviciile noastre includ:
  • FCL (container plin) si LCL (partial)
  • Container-coletarie proprie
  • Servicii transport de la port la port sau “door to door”
  • Transport marfa grea si proiect de transport maritim
  • Transport marfa ADR
  • Servicii pentru procedura vamala

Transport ADR

La cerere, GribexTrans vă pune la dispoziție servicii de transport ADR cu mijloace autorizate și conducători auto experimentați, acreditați ADR. Pentru noi, siguranța primează: de aceea, oferim servicii de transport pentru marfa ADR în condiții de maximă siguranță și în conformitate cu legislația în vigoare!
Prin marfuri periculoase se intelege acele substante care prin natura lor fizico-chimica pot produce daune personale, mediului inconjurator, etc. Conform ADR, clasele de marfuri periculoase sunt urmatoarele:

 

Clasa 1:    substante si obiecte explozive
Clasa 2:    gaze
Clasa 3:    lichide inflamabile
Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
Clasa 5.1: substante comburante
Clasa 5.2: peroxizi organici
Clasa 6.1: substante toxice
Clasa 6.2: substante infectioase
Clasa 7:    substante radioactive
Clasa 8:    substante corosive
Clasa 9:    substante si obiecte periculoase diverse
Clasificarea trebuie realizată de expeditor (eventual cu ajutorul producătorului) și sub responsabilitatea sa. Informații diverse despre transportul mărfurilor periculoase mai puteți găsi și în Hotărârea de Guvern nr. 1391 din 4 octombrie 2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG nr 195/2002.

Transport Frigorific

Asigurăm transport pentru marfă cu temperatură controlata în regim expres sau distribuție atat national cat si international de 1.5 T cu temperatura controlata racire/incalzire 15°C – 25°C dotate cu termodiagrama. Transporturile se efectuează atît local, național cît și internațional. Cu ajutorul dubelor frigorifice putem sa facem un transport pentru medicamente și produsele ce necesită o temperatură scazută controlată, pe distante lungi, în Romania  și internațional. Controlam temperatura pentru ca orice transport să ajungă în stare identică cu cea de la plecare indiferent că transportați alimente, medicamente sau alte produse ce necesita o temperatură controlată de depozitare.
De-a lungul unei curse marfa clientului este asigurata prin asigurari CMR pana la valoarea de 1,5 mln. Euro.
Atunci cand marfa pe care doriti sa o transportati intra la categoria marfurilor considerate perisabile, GribexTrans va pune la dispozitie servicii de transport frigorific la temperatura controlata. Camioanele dotate cu control de temperatura au capacitatea asigurarii unui mediu corespunzator transportului pentru:
  • fructe si legume
  • flori, plante decorative
  • carne si preparate din carne;
  • produse alimentare perisabile

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to [email protected]

× How can I help you?