Scania C-ME- vesta inteligentă oferă șoferilor profesioniști mai multă siguranță

Denumită Scania C-Me (see me), vesta inteligentă Scania aduce un plus de vizibilitate și siguranță, elemente care cresc gradul de protecție al șoferilor de camion.

Șoferii sunt vulnerabili atunci când lucrează singuri. Purtând vesta inteligentă Scania C-Me, aceasta „are grijă de siguranța lor” și le atrage atenția în mod automat în cazul în care ceva greșit se întâmplă.

Funcțiile vestei Scania C-Me sunt gestionate de o aplicație mobilă. Șoferii vor putea seta gradul de intensitate al luminii, diverse caracteristici în funcție de condițiile de afară și chiar și un număr de telefon.

Vesta are la bază tehnologia Bluetooth pentru a „comunica” cu telefonul mobil al șoferul.

În cazul în care șoferul pățește ceva, vesta va trimite un semnal de alarmă către sistemul Scania Fleet Management sau către numărul de urgență pre-setat de șofer. De asemenea, sistemul integrat va trimite și poziția din teren a acestuia.

Mai mult decât atât, reprezentanții Scania spun că vesta inteligentă poate fi setată să aprindă luminile cu care este prevăzută ori de câte ori șoferul coboară din cabina camionului.

Totodată, vesta inteligentă Scania C-Me integrează un senzor care poate detecta atunci când un șofer devine inactiv după ce a simțit o mișcare involuntară rapidă. În acel moment, vesta trimite un semnal de alarmă către același număr de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to [email protected]

× How can I help you?