Premieră mondială la IAA 2018 – Hyandai Motor va prezenta un camion electric cu pile de combustie

Hyundai va prezenta la IAA 2018 un camion electric cu pile de combustie

Hyundai Motor va prezenta în premieră mondială la standul său de la IAA 2018 un camion electric cu pile de combustie, dedicat distribuției.

După lansarea modelului ix35 alimentat cu hidrogen și a lui NEXO, prima platformă dedicată vehiculelor alimentate cu hidrogen, Hyundai, unul din liderii tehnologiei cu pile de combustie cu peste 20 de ani de experiență, prezintă și primul camion electric cu pile de combustie.

Cu doar câteva zile înainte de debutul celei de-a 67-a ediții a IAA de la Hanovra, Hyundai a făcut publică prima imagine randată cu noul său camion electric cu pile de combustie, care va fi lansat pe piață în 2019.

Camionul are un design simplu, curat și eficient aerodinamic.

Deși Hyundai nu a dat multe detalii, din imagine se pot distinge mai multe elemente care îmbunătățesc aerodinamica, precum cabina cu linii fluide ce permit o bună trecere a aerului, roțile față acoperite, spoilerul uriaș dintre cabină și suprastructură și panoul lateral care acoperă axa spate.

Grila frontală simbolizează hidrogenul prin forme geometrice, oferindu-i vehiculului un aspect unic și puternic. Imagine de vehicul prietenos cu mediul este întărită de culoarea albastră, iar caracterul dinamic este scos în evidență de grafica îndrăzneață de pe laterala suprastructurii.

În timpul expoziției de vehicule comerciale IAA 2018 de la Hanovra, Hyundai va anunța și planurile sale în ceea ce privește introducerea camionului electric cu pile de combustie pe piața europeană a vehiculelor ecologice în 2019, precum și specificația acestora.

 

 

Sursa:infotrucker.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to [email protected]

× How can I help you?